Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ EUSO 2015

 

 

 

 

3/5/2015

Η ομάδα EUSO 2015 του σχολείου: Κωνσταντίνος-Μάριος Λιώσης, Ιάσωνας Μηλιώνης και Δημήτρης Μπράλιος, ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών EUSO2015 κατακτώντας χάλκινο μετάλλιο.

17.

8/2/2015

Η ομάδα EUSO 2015 του σχολείου: Κωνσταντίνος-Μάριος Λιώσης, Ιάσωνας Μηλιώνης και Δημήτρης Μπράλιος, προκρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό EUSO 2015 και πάει Αυστρία... 27/4-3/5, με τους καθηγητές που τους προετοίμασαν: Σ. Χατζηθεοδωρίδη (Φυσική), Κ. Χαρίτο (Χημεία) και Τ. Μποτσάκο (Βιολογία).


12.

19/12/2014

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των καθηγητών συγχαίρουν την ομάδα των 4 μαθητών: Μάριος-Κωνσταντίνος Λιώσης (Β3), Ιάσωνας Μηλιώνης (Β3), Δημήτρης Μπράλιος (Β3) και Μυρτώ Κολμανιώτη (Α2, αναπληρωματικό μέλος) που πρώτευσαν στον τοπικό διαγωνισμό πειραμάτων Φυσικών Επιστημών EUSO 2015 που διοργάνωσε το ΕΚΦΕ Χαλανδρίου και επομένως προχώρησαν στο επόμενο επίπεδο που είναι ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός.

 

 

 

 

 

α/α

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

1.

 

2.

κ. Κυριάκος Κανταρτζής (Ιατρός)

 

3.

 

4.

Σύλλογος Αποφοίτων του Εθνικού Εκπαιδευτηρίου Αναβρύτων

 

5.

Ανώνυμος Ιατρός

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Τον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΝΕΚΦΕ κο Κώστα Καμπούρη για το συνολικό σχεδιασμό της προετοιμασίας της ομάδας.

Τον αναπληρωτή καθηγητή κ. Κώστα Κορδάτο και τον δρ. Γιώργο Κατσιγιάννη, σχολικό σύμβουλο, για την προετοιμασία της ομάδας στα εργαστήρια ανόργανης και αναλυτικής χημείας της σχολής των Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ.

Το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών για την προετοιμασία της ομάδας.

Την υπεύθυνη του ΕΚΦΕ Χαλανδρίου κα Βασιλική Κωνσταντινοπούλου για την προετοιμασία της ομάδας.

Τις ερευνήτριες στο τμήμα Οπτικής Μικροσκοπίας του Ινστιτούτου Παστέρ κ.κ. Χαραλαμπία Μπολέτη και Δήμητρα Θωμαΐδου για τη θετική τους στάση ως προς την προετοιμασία της ομάδας.

Το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και την κα Ασπασία Λιώση για τη βοήθειά τους στην εξεύρεση των χορηγιών.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ KLAGENFURT ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ