Νέες αναρτήσεις & ανακοινώσεις

 

 

Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018

(18/6/2018)  
 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

(29/5/2018)  

 

α/α

Ανάρτηση

Θέμα

 

10.

21/6/2018

Εκδήλωση ενδιαφέροντος, κριτήρια και μοριοδότηση για την πλήρωση των διδακτικών αναγκών στα Πρότυπα-Πειραματικά Γυμνάσια-Λύκεια.

Πίνακας διδακτικών αναγκών στα Πρότυπα-Πειραματικά Γυμνάσια-Λύκεια

9.

18/6/2018

Την Τρίτη 26 Ιουνίου από τις 9πμ και μετά θα επιδίδονται στους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών τα απολυτήρια και οι τελικοί έλεγχοι για όλες τις τάξεις.

 

8.

15/6/2018

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα εξεταστικά κέντρα των ειδικών μαθημάτων.

7.

15/6/2018

Ο Διευθυντής του Σχολείου και ο Σύλλογος των Καθηγητών συγχαίρουν θερμά όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής 2018 και ιδιαίτερα τους ακόλουθους μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν με την επίδοσή τους:
Α’ Λυκείου: Χαράλαμπο Πλάτανο, Αικατερίνη Σιδηροπούλου, Μενέλαο Σπυριδάκη (2ο βραβείο Αριστείας) και Ευγένιο Καρδάση (3ο Βραβείο Αριστείας)
Β’ Λυκείου: Αντώνη Μάντακα (Εύφημος Μνεία)
Γ’ Λυκείου: Χαράλαμπο Χαραλάμπους, Αναστάσιο Παπαζαφειρόπουλο (3ο Βραβείο Αριστείας) και Κυπριανό-Ιάσονα Προδρομίδη (Εύφημος Μνεία)
(Οι βεβαιώσεις θα επιδοθούν από το Διευθυντή του Σχολείου)

6.

13/5/2018

Ο Διευθυντής του Σχολείου και ο Σύλλογος των Καθηγητών συγχαίρουν θερμά όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας 2018 και ιδιαίτερα τους ακόλουθους μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν με την επίδοσή τους:
Α’ Λυκείου: Κλεάνθης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Γκίκας, Μενέλαος Σπυριδάκης, Γιώργος Χατζησαρρός, Γεράσιμος Βώρος, Κατερίνα Σιδηροπούλου, Φαίδων Κουρουνάκης, Στράτος Καγγελάρης, Χρήστος Αλεπάς-Αναστασίου, Καλογερόπουλος Αθανάσιος
Β’ Λυκείου: Πέτρος Καραμπάτσος
Γ’ Λυκείου: Χάρης Χαραλάμπους, Ηρώ Μπαρτζιώκα

 

5.

6/5/2018

Ο Διευθυντής του Σχολείου, ο Σύλλογος των Καθηγητών και η υπεύθυνη του Ομίλου Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας δρ. Β. Δημοπούλου (ΠΕ02) επιθυμούν να συγχαρούν θερμά την Ομάδα Αντιλογίας του Σχολείου μας για τη μεγάλη επιτυχία της κατάληψης της πρώτης θέσης στους 4ους Μαθητικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας που συνδιοργάνωσαν τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια “Πολύτροπη Αρμονία”, το 1ο ΓΕΛ Παπάγου, η Ελληνογαλλική Σχολή “Jeanne d’ Arc” και το 6ο ΓΕΛ Νέας Σμύρνης, με την επιστημονική υποστήριξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Ρητορική: Θεωρία και Πράξη”.

4.

29/3/2018

Ο όμιλος Χημείας του σχολείου μας, στα πλαίσια του δικτύου e-twinning, συμμετέχει στο διεθνές πρόγραμμα “Crazy about Labs”. Σε συνεργασία με σχολεία της Ιταλίας και της Πορτογαλίας, οι μαθητές του ομίλου σχεδιάζουν, υλοποιούν και παρουσιάζουν πειράματα Φυσικών Επιστημών. Μία πρώτη εικόνα των αποτελεσμάτων μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο του παρακάτω σήματος.

 

3.

4/2/2018

Η  υπ' αριθμ. 10645/ΓΔ4/23-1-2018 Υπουργική Απόφαση, αμέσου εφαρμογής, σχετικά με εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση (απουσίες) μαθητών και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής.

2.

27/6/2017

Το Λύκειο Αναβρύτων, ως Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο, σχεδιάζει τη λειτουργία ομίλων, για ενδιαφερόμενους μαθητές του Λυκείου, αλλά και ενδιαφερόμενους μαθητές άλλων Λυκείων. Μάθετε για το θεσμό των ομίλων. Δείτε τη θεματολογία των ομίλων που οι καθηγητές πρότειναν για το σχολικό έτος 2017-2018. Εγγραφείτε μέχρι και σε δύο ομίλους που σας ενδιαφέρουν.

1.

24/5/2016

Το Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων επελέγη από το Υπουργείο Παιδείας ως ο μοχλός υλοποίησης της συμφωνίας μεταξύ της Ακαδημίας των Παρισίων και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για αποκεντρωμένες εταιρικές σχέσεις. Προς τούτο, το σχολείο μας θα συνεργαστεί με το Lycee Condorcet του Παρισιού σε διάφορους τομείς, μέσω προγραμμάτων, προς όφελος μαθητών και καθηγητών.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ

Όλα τα σχολικά βιβλία έχουν αναρτηθεί στον ιστοχώρο του Υπουργείου Παιδείας ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ όπου ο ενδιαφερόμενος μαθητής μπορεί να ανατρέχει, προκειμένου να διαβάζει (και αν είναι απαραίτητο) να εκτυπώνει τις ενότητες στις οποίες παραπέμπει ο διδάσκων καθηγητής.